AKTUELNO

Ona je prelomila.

Luna Đogani, vicešampionka rijalitija "Zadruga" bila je jedna od počasnih gošći u prvoj emsiiji nove sezone autorske emisije Sanje Marinković "Magazin in".

Osim nje, voditeljka je ugostila i Mirka Gavrića, Miku, Gibu, Radu i Radeta Vasića i Snežanu Ilić, Suzanu Perović koji su sa njom podelili utiske pred početak ulaska u "Zadrugu 2".

Foto: RTV Pink

Da podsetimo, Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u ljubavnu romansu sa oženjenim muškarcem, Slobodanom Radanovićem, a zbog te ljubavi je neretko padala u teška psihička stanja koja joj nisu donela ništa dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova veza je bila jako turbulentna, trajala je osam meseci, a nakon okončanja iste Luna i Sloba su postali totalni stranci. Znajući sve to, voditeljka je upitala Đoganijevu da li je zalečila rane na srcu, na šta je ona odgovorila kratko "da" i dodala:

Mislim da je bilo i vreme. Sada ulazim u novu "Zadrugu" i idemo od početka - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IZGUBILE SVAKI KONTAKT: Miljana i Maca su bile dobre drugarice u Zadruzi, a danas je situacija drugačija! (VIDEO)

Da li će se u novom rijalitiju naći neko ko će zameniti njenu veliku ljubav i ispuniti sve njene kriterijume ostaje da saznamo.

D. B.

#Luna Đogani

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'